Kingston Wi-Drive στα 128 GB

You are currently viewing Kingston Wi-Drive στα 128 GB

Το Wi-Drive είναι η πρόταση της Kingston για διαμοιρασμό αρχείων ασύρματα το οποίο η εταιρεία ανακοίνωσε σε νέα έκδοση με χωρητικότητα 128 GB η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

Το Wi-Drive σας δίνει τη δυνατότητα μέσω εφαρμογής για το iOS και το Android να έχετε πρόσβαση από το iPhone, iPad, iPod ή το Android smartphone ή tablet, στα αρχεία σας. Μέχρι και τρεις χρήστες μπορούν να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση στο περιεχόμενο, ενώ το νέο μοντέλο στα 128 GB προστίθεται στην γκάμα των μοντέλων με χωρητικότητες στα 32 GB και 64 GB.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση