Νέο 3D Mark για Windows [VIDEO]

You are currently viewing Νέο 3D Mark για Windows [VIDEO]

Αγαπητοί αναγνώστες gamers, overclockers και λοιποί κυνηγοί των frames είναι γεγονός η νέα έκδοση του 3D Mark κυκλοφόρησε  από τη FutureMark για τα Windows. Σύντομα δε θα το δούμε και για άλλες πλατφόρμες όπως θα δείτε παρακάτω.

Η νέα έκδοση 2013 του 3D Mark είναι έτοιμη για κατέβασμα και διαθέτει το Fire Strike το νέο showcase του benchmark για το DirectX 11 και το Cloud Gate το οποίο διαθέτει μηχανή DirectX 11 και υποστηρίζει το DirectX 10.

Σύντομα το 2013 3D Mark θα κυκλοφορήσει για Windows RT, Android και iOS συσκευές, οπότε θα έχουμε διαθέσιμο ένα benchmark για όλες τις συσκευές μας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση