To Pirate Bay ενοικιάζει Ελληνικό εναέριο χώρο

You are currently viewing To Pirate Bay ενοικιάζει Ελληνικό εναέριο χώρο

Η είδηση έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα στα γραφεία του FullPC.gr και σας τη μεταφέρουμε άμεσα μιας και είναι ιδιαίτερης σημασίας. Το πασίγνωστο The Pirate Bay ήρθε σε συνεννόηση με την Ελληνική κυβέρνηση για την ενοικίαση Ελληνικού εναέριου χώρου.Σε μια κίνηση αλληλέγγυας στήριξης η Ελληνική κυβέρνηση και το πασίγνωστο Pirate Bay ήρθαν σε συμφωνία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των τελευταίων ωρών από το The Pirate Bay, η οποία έχει ήδη αρκετά σχόλια από αρκετούς χρήστες.

Η συμφωνία έχει να κάνει με την ενοικίαση εναέριου χώρου. Εκεί θα φιλοξενούνται οι servers του Pirate Bay χάρη σε μια νέα τεχνολογία που έχει αναπτύξει με την ονομασία LOSS – Low Orbit Server Station – [Σταθμοί εξυπηρετητών χαμηλής τροχιάς].

Ο εναέριος χώρος αφορά εύρος 1.000 ποδών, συγκεκριμένα από τα 8.000 μέχρι 9.000 πόδια όπου και θα βρίσκονται τα συστήματα που θα φέρουν τους servers του Pirate Bay. Η συμφωνία είναι 5-ετής, ενώ περιλαμβάνει και απεριόριστη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων από τα 2.350MHz μέχρι και τα 24.150MHz. Η πληρωμή θα γίνει σε ψηφιακά αγαθά τα οποία θα παρέχει σύμφωνα με τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών το Pirate Bay.

Όπως καταλάβατε γίναμε πρωταπριλιάτικο αστείο για την οικονομική μας κατάσταση από το Pirate Bay, το οποίο επίσης αντιμετωπίζει τα δικά του οικονομικά προβλήματα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση