Lights, Camera, Action … και iPad στην απονομή των Oscars [VIDEO]

You are currently viewing Lights, Camera, Action … και iPad στην απονομή των Oscars [VIDEO]

Η τελετή των βραβείων Oscar, ο τελικός του Superbowl και γενικότερα κάθε σόου που τραβάει την προσοχή εκατομμυρίων τηλεθεατών, είναι η ιδανική στιγμή για να διαφημίσει κανείς ένα προϊόν. Η Apple το εκμεταλλεύτηκε.

Την βραδιά των Oscars επέλεξε η Apple και παρουσίασε το τρίτο κατά σειρά διαφημιστικό σποτ μετά τα Alive και Together, μια μίνι σειρά διαφημίσεων που ως στόχο έχουν την προβολή του iPad.

Δόθηκε έμφαση στις 300.000 εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για το iPad και συγκεκριμένα τα iMovie και Action Movie FX, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και στιγμιότυπα από ταινίες όπως Back to the Future, Apollo 13 και Indiana Jones and the Temple of Doom.

Δείτε και εσείς το διαφημιστικό video για το iPad με τίτλο Hollywood.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση