MWC 2013: Η Alcatel παρουσιάζει τρεις νέες συσκευές

You are currently viewing MWC 2013: Η Alcatel παρουσιάζει τρεις νέες συσκευές

Δυναμική παρουσία της Alcatel στο φετινό Mobile World Congress αφού παρουσίασε τρεις νέες συσκευές με Android αλλά και Firefox OS.

To Alcatel One Touch Fire έρχεται με Firefox OS, οθόνη 3,5 ιντσών και επεξεργαστή στο 1 GHz. Το Alcatel One Touch Idol X έρχεται με Android και μεγάλη οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης full HD βάζοντας την Alcatel στην κατηγορία των phablets. Τέλος το Alcatel One Touch Star είναι ένα mid-range smartphone με οθόνη AMOLED 4 ιντσών, Android 4.1 και επεξεργαστή στο 1 GHz.

Περισσότερα από την ανταπόκριση του αδελφού FullGSM που βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη για να καλύψει το MWC 2013.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση