Πωλήσεις ρεκόρ για το νέο iPad

You are currently viewing Πωλήσεις ρεκόρ για το νέο iPad

Σύμφωνα με τον Tim Cook, CEO της Apple, οι πωλήσεις του νέου iPad 3ης γενιάς μέσα στο Σαββατο-Κύριακο που μας πέρασε έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Παρά τον σκεπτικισμό κάποιων για το κατά πόσο η νέα ταμπλέτα της Apple θα τα καταφέρει, φαίνεται πως η Apple και τα προϊόντα της συνεχίζουν να πωλούν σαν ζεστό ψωμί.

Ο πρόεδρος της Apple δεν ανέφερε συγκεκριμένα νούμερα που αφορούν τις πωλήσεις για το iPad 3ης γενιάς, αλλά αρκέστικε στην δήλωση ότι αυτές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Είμαστε σίγουροι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαρρεύσουν ή θα ανακοινωθούν τα ακριβή νουμερα έτσι ωστε να έχουμε κάτι συγκρισιμο, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Άλλωστε την ερχόμενη Παρασκευή στις 23 Μαρτίου οι πωλήσεις για το iPad 3ης γενιάς ξεκινούν επίσημα και στην χώρα μας, οπότε αν και εν μέσω βαθειάς οικονομικής κρίσης θα πάρουμε μια ιδέα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση