Η επόμενη γενιά επεξεργαστών της Intel θα έρθει με αυξημένης απόδοσης γραφικά

You are currently viewing Η επόμενη γενιά επεξεργαστών της Intel θα έρθει με αυξημένης απόδοσης γραφικά

Το φθινόπωρο περιμένουμε την τέταρτη γενιά επεξεργαστών Core της Intel. Οι νέοι επεξεργαστές θα έρθουν με κάποιες σημαντικές αλλαγές στις GPU για αυξημένη απόδοση.

Η Intel στο Game Developers Conference 2013 παρουσίασε δύο νέα extensions για το DirectX τα οποία είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν υψηλότερη απόδοση στα ενσωματωμένα κυκλώματα γραφικών των επερχόμενων επεξεργαστών της στα 22nm με πυρήνα Haswell.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι Total War: Rome II το οποίο ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία η οποία υποστηρίζει ένα από τα δύο extension να έχει παρόμοια απόδοση σε ένα ultrabook με εκείνη που έχει σε κάποιο gaming φορητό. Οι νέοι επεξεργαστές τέταρτης γενιάς Core αναμένεται να προσφέρουν απόδοση περίπου διπλάσια από την αντίστοιχη του Intel HD 4000 των σημερινών μοντέλων με πυρήνες Ivy Bridge.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση