Νέα οικογένεια NVIDIA GeForce 700M [VIDEO]

You are currently viewing Νέα οικογένεια NVIDIA GeForce 700M [VIDEO]

Η Nvidia αφού παρουσίασε την GeForce GTX Titan, δείχνοντας τα δόντια της στον ανταγωνισμό, είπε να ρίξει λίγο ακόμα αλάτι στις πληγές των αντιπάλων της και να ανακοινώσει και την νέα σειρά 700M φορητών GPUs

NvGPUb960

Η σειρά αποτελείται από τις δυνατές NVIDIA GeForce GT 750M, 745M, 740M που θα τοποθετηθούν σε πιο “εξωτικά” φορητά συστήματα [λογικά αντίστοιχης αξίας με τις επιδόσεις τους] και τις πιο προσιτές αλλά διόλου ευκαταφρόνητες GeForce GT 735M και 720M, οι οποίες θα απευθύνονται στο ευρύτερο αγοραστικό κοινό.

GFM700Sp960

Όλα τα νέα μοντέλα είναι αρχιτεκτονικής Kepler και λειτουργούν με τεχνολογία NVIDIA Optimus, παρέχοντας την μέγιστη δυνατή οικονομία όσον αφορά τις μπαταρίες. Φυσικά δεν θα απουσιάζει το GPU Boost 2.0 και υποστηρίζεται και το λογισμικό GeForce Experience.

Εταιρείες όπως Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony και Toshiba έχουν ήδη πάρει το “τρένο” της Nvidia και ετοιμάζονται να μας φέρουν τους καρπούς της συνεργασίας τους σύντομα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση