Epub Reader 8 για Windows 8

You are currently viewing Epub Reader 8 για Windows 8

Πρόκειται για μια εφαρμογή της Psi-Apps η οποία μας βοηθά στην δημιουργία και ενημέρωση μιας epub βιβλιοθήκης στο σύστημα μας με απώτερο σκοπό φυσικά, μιας και αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της, την ανάγνωση τους. 

Διατίθεται δωρεάν και είναι προσβάσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft για WIndows 8.

EPub8RP2960

Εδώ να επισημάνουμε ότι ο Epub Reader 8 ανοίγει μόνο DRM free βιβλία, δυστυχώς, ενώ είναι πολύ εύκολος στην χρήση και αρκετά ευέλικτος τόσο ως προς την εμφάνιση του αλλά και την εμφάνιση των βιβλίων.

EPub8RP960

Δεν είναι μοναδικός στην κατηγορία ανάγνωσης Epub αρχείων και σίγουρα όχι και ο καλύτερος αλλά οι “metro” καταβολές του και η αποκλειστική αφοσίωση του τον κάνουν καλό υποψήφιο. Πιστεύουμε θα είναι μία αρκετά πρακτική εφαρμογή πχ. για ένα Windows 8 tablet.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση