Σύντομα στα Windows 8 o VLC [VIDEO]

You are currently viewing Σύντομα στα Windows 8 o VLC [VIDEO]

Με μια ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε χθες, στην σελίδα του project του VLC στο Kickstarter, η ομάδα του δημοφιλούς media player άφησε να εννοηθεί ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς την διάθεση της εφαρμογής στο Windows Store

IfVLC960

Όταν αρχικά η ομάδα του VLC είχε ξεκινήσει να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζότανε για να υλοποιήσει την μετάβαση της εφαρμογής τους στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ζητώντας περίπου 40.000 λίρες Αγγλίας, δεν πέρασε από το μυαλό τους ότι θα μάζευαν τα χρήματα και θα ξεπερνούσαν και τον αρχικό στόχο που είχαν θέσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά και το στρίμωγμα που θα έτρωγαν από τον “γίγαντα” του Redmond.

SuVLC960

Φαίνεται λοιπόν πως η Microsoft έχει κάποια θέματα με τον κώδικα των παιδιών και μεγάλα τμήματα θα πρέπει, αν όχι να αφαιρεθούν, να αντικατασταθούν ώστε να πάρουν την επιθυμητή μορφή και να συναντήσουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές που θέτει το “Metro Mode”.

Κάνουν ξεκάθαρο ότι έχουν ακόμα δύσκολη δουλειά αλλά μόλις ξεπεράσουν δύο συγκεκριμένα εμπόδια θα έχουν ανοίξει τον δρόμο για την μεταφορά της εφαρμογής σε ARM και Windows Phone 8.

Υπομονή λοιπόν καθώς ο VLC είναι αξιόπιστος, είναι δωρεάν και φυσικά αναπαράγει τα πάντα.

http://www.kickstarter.com/projects/1061646928/vlc-for-the-new-windows-8-user-experience-metro

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση