Δώρο το SimCity με APUs της AMD

You are currently viewing Δώρο το SimCity με APUs της AMD

Σε μία προσπάθεια της να προωθήσει τα καινούρια της APUs η AMD αποφάσισε να προσφέρει ως δώρο το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι SimCity της Maxis, θυγατρική της ΕΑ Games

OrSiCi960

Σκοπός της ενσωμάτωσης αυτού του τίτλου είναι όπως φαίνεται η επίδειξη των δυνατοτήτων της σειράς Radeon HD 7000 οι οποίες έρχονται με τη δεύτερη γενιά Trinity A-Series APUs. Οι νέες APUs προσφέρoυν μεγαλύτερα περιθώρια overclocking και παραμετροποιήσεων, ενώ παράλληλα αποδίδουν καλύτερα σε απλές καθημερινές διεργασίες.

Διαθέτοντας τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 7000 με υποστήριξη DirectX 11, η δεύτερη γενιά APUs της AMD μπορεί να προσφέρει και εμπειρίες 3D gaming, αντίστοιχες με αυτές των ανεξάρτητων καρτών γραφικών.

AMDAPUsBM960

Η απόκτηση του SimCity γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΑ, Origin, με “εξαργύρωση” κωδικού που θα βρουν οι υποψήφιοι αγοραστές στις συσκευασίες των A8-5500, A8-5600K, A10-5700 και A10-5800K APUs και αν αναλογιστεί κανείς το κόστος απόκτησης του τίτλου ξεχωριστά πρόκειται για μια καλή προσφορά.

APUsCh960

Κάποιοι ίσως το σκεφτούν διπλά βέβαια μετά τα προβλήματα των πρώτων εβδομάδων κυκλοφορίας του νέου SimiCity, εμείς όμως επιμένουμε ότι είναι μια καλή προσφορά. Η προσφορά θα ξεκινήσει από τα μέσα Απριλίου και θα συνεχιστεί για όλο το 2013.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση