Η Foster + Partners θα επανασχεδιάσει τα Apple Stores

You are currently viewing Η Foster + Partners θα επανασχεδιάσει τα Apple Stores

Φήμες θέλουν την Apple να έχει προσεγγίσει την Foster + Partners, εταιρεία υπεύθυνη για την κατασκευή του νέου κεντρικού κτιρίου της Apple γνωστου και ως “Spaceship” που είχε οραματιστεί ο Steve Jobs, προκειμένου να ανανεώσει τα καταστήματα της στην λιανική

Έτσι λοιπόν η ομάδα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το κολοσσιαίο έργο της κατασκευής του νέου εντυπωσιακού “αρχηγείου” της αμερικανικής εταιρείας, του οποίου το κόστος πρόσφατα επανεκτιμήθηκε στα 5 δις δολάρια ΗΠΑ από τα αρχικά 3 δις, θα πρέπει τώρα να βρει ένα τρόπο να “φρεσκάρει” εκ νέου τα Apple Stores.

AppSpac960

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της την κατασκευή του McLaren Technology Centre και το Hearst Tower στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να μεταμορφώσει καταστήματα σταθμούς όπως αυτό της 5ης Λεωφόρου και της Regent Street στο Λονδίνο, αφήνοντας εκτός ανταγωνιστικές φίρμες όπως την 8 Inc και την Bohlin Cywinski Jackson.

ASRegStr960

Η Foster + Partners μέσω εκρποσώπου της δήλωσε ότι κάθε συνεργασία με την Apple είναι άκρως εμπιστευτική και δεν θα γίνουν σχόλια επί του θέματος, με την τελευταία να αναζητά μάλλον μεγαλυτερους χώρους για να εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί τον όλο και μεγαλύτερο αριθμό πελατών – επισκεπτών που επισκέπτεται τα καταστήματα λιανικής.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση