Έκθεση retro υπολογιστών & κονσολών στο Μοσχάτο

You are currently viewing Έκθεση retro υπολογιστών & κονσολών στο Μοσχάτο

Είναι γεγονός, αύριο θα πραγματοποιηθεί η 4η έκθεση ρετρό Η/Υ & κονσολών στο 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου με ελύθερη είσοδο για το κοινό.

Την έκθεση διοργανώνει το RetroComputers.gr και από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ θα μπορέσετε να δείτε παλιές αγάπες κονσόλες και υπολογιστές από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σχεδόν το 2000.

Αρκετά από τα εκθέματα είναι πολύ σπάνια, ενώ θα υπάρξουν και events όπως παρουσίασεις με θέμα την ιστορία των υπολογιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, τη διεύθυνση του Γυμνασίου και τρόπους πρόσβασης στο σημείο επισκεφθείτε το RetroComputers.gr, στο οποίο επιπλέον θα βρείτε και ενημερωμένη λίστα με τα εκθέματα, έτσι για να δείτε αν κάποια παλιά σας αγάπη θα βρίσκεται εκεί.

Retro-Comp-moschato2

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση