Νέα mirrorless ΝΧ2000 κάμερα από την Samsung

You are currently viewing Νέα mirrorless ΝΧ2000 κάμερα από την Samsung

Ένα νέο προιόν στον τομέα των mirrorless φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως έφτασε στην FCC [Federal Communications Commission] προκειμένου να λάβει έγκριση για μελλοντική χρήση από την Samsung

SamNX2000960

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Photo Rumors που διέρρευσε την είδηση, η FCC έχει λάβει το μη επιβεβαιωμένο μοντέλο ΝΧ2000 το οποίο αποτελεί εξέλιξη του NX1100 και φέρει αισθητήρα CMOS 20,3 megapixel, δυνατότητα διασύνδεσης WiFi 802.11n και αθόνη αφής με παρουσία Home Button.

NX2000FCC960

Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα, την ύπαρξη λειτουργικού συστήματος Android ή ακόμα και Tizen OS. Αναμένουμε εξελίξεις, καθώς και μια επίσημη ανακοίνωση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση