Επιλογή “Download Later” στο iTunes 11 από την Apple

You are currently viewing Επιλογή “Download Later” στο iTunes 11 από την Apple

Η Apple ενεργοποίησε μια καινούρια λειτουργία προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες των iOS συσκευών της, την λειτουργία “Download Later” για iTunes και iOS

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, που προστέθηκε στις δυνατότητες του – όχι και τόσο δημοφιλούςiTunes, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει αν με την αγορά μιας καινούριας εφαρμογής επιθυμεί την άμεση εγκατάσταση της ή αν θέλει απλά να την περάσει κατευθείαν στην λίστα των αγορών του, χωρίς να ακολουθήσει την συνηθισμένη μέχρι τώρα διαδικασία.

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται εντυπωσιακό αλλά αν σκεφτείτε πόσες αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε και πόσες ευκαιρίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε χωρίς να δεσμεύσετε τον πολύτιμο χώρο της συσκευή σας, ειδικά αν έχετε το μοντέλο των 16GB όπως οι περισσότεροι, θα δικαιώσετε την έστω και καθυστερημένη προσθήκη αυτού του χαρακτηριστικού.

DPDown960

Στην χώρα μας ισχύει για όλες τις κατηγορίες αγορών από το iTunes Store εκτός από τις τηλεοπτικές σειρές [TV Shows].

iTuOptGR960

Το “Download Later” αποτελεί μάλλον την επίσημη υλοποίηση του μικρού και νόμιμου “tweak” που εφάρμοζαν μέχρι τώρα πολλοί χρήστες, πατώντας “Buy” και μόλις η εφαρμογή ξεκινούσε να κατεβαίνει κάνοντας την “Delete”, με την εφαρμογή να εμφανίζεται κανονικά στην λίστα με τις αγορές τους χωρίς να περνάει από την συσκευή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση