Mophie HTC One Juice Pack στα 2500mAh

You are currently viewing Mophie HTC One Juice Pack στα 2500mAh

Το HTC One είναι αναμφισβήτητα ένα smartphone εξαιρετικών δυνατοτήτων και υψηλής αισθητικής. Για να ολοκληρωθεί όμως αυτή η δυναμική σχεδίαση αλλά και να επιτευχθεί το λεγόμενο “gapless design”, το κλειστό και ενιαίο σασί που φιλοξενεί την πλακέτα και τα περιφερειακά που την πλαισιώνουν, έγιναν κάποιες θυσίες. 

Η HTC λοιπόν αναγκάστηκε να εγκλωβίσει την μπαταρία της συσκευής μέσα στο μονοκόματο αλουμινένιο “κουστούμι” που οι ταϊβανέζοι σχεδιαστές επέλεξαν, δικαιολογημένα αν κρίνουμε από την ανταπόκριση του κοινού, για να δώσει αυτόν τον ξεχωριστό τόνο που ήθελε για την νέα ναυαρχίδα της.

OneMFA960

Μαζί βέβαια με την μπαταρία θυσιάστηκε και η δυνατότητα προσθήκης κάρτας microSD, αν και οι φήμες θέλουνε αυτό να μην ισχύει για το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα όπως σας αναφέραμε πριν μερικές μέρες. Όμως ακόμα και με την προσθήκη ενός ανοιγόμενου πίσω καλύμματος η μπαταρία της συσκευής παραμένει απρόσιτη.

Λύση λοιπόν σε αυτό το πρόβλημα και βοήθεια στους απαιτητικούς χρήστες έρχεται να δώσει πρώτη η Mophie, η αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή εξωτερικών μπαταριών, με μια θήκη-μπαταρία που προσπαθεί να μην αλλοιώσει την αισθητική του One.

HTCMspec960

Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και ασημί χρώμα, κοστίζει 100 δολάρια ΗΠΑ και είναι σε θέση να προσφέρει 2.500 mAh επιπλέον των 2.300 mAh της εργοστασιακής μπαταρίας που η HTC επέλεξε να τροφοδοτεί την συσκευή της. Εμείς τώρα εικάζουμε ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα εκτιμήσουν το νέο αυτό αξεσουάρ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση