SAS SSD με MLC Flash στα 19nm από την SMART Storage Systems [VIDEOS]

You are currently viewing SAS SSD με MLC Flash στα 19nm από την SMART Storage Systems [VIDEOS]

Η SMART Storage Systems ανακοίνωσε σήμερα την νέα σειρά SAS SSD δίσκων με χωρητικότητα έως και 2TB. Η σειρά ονομάζεται Optimus Eco και είναι η πρώτη Serial Attached SCSI 6Gb που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της MLC Flash μνήμης των 19 nm

“Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην αποθήκευση flash”, δήλωσε ο Mike Lakowicz, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της SMART Storage Systems.

“Θέλουμε να φέρουμε την αποτελεσματικότητα των 19nm σε μια υψηλών επιδόσεων πλατφόρμα SAS SSD, χωρίς συμβιβασμούς στην αντοχή και την αξιοπιστία. Αυτός ο συνδυασμός θα επιτρέψει τους σταθμούς αποθήκευσης και τα κέντρα διαχείρισης δεδομένων να έχουν υψηλή απόδοση και σταθερότητα στα διαθέσιμα συστήματα αποθήκευσης με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και ελαχιστοποίηση του κόστους.”

OEspecs960

Η σειρά Optimus Eco αξιοποιεί την τεχνολογική πλατφόρμα Guardian, ένα πακέτο χαρακτηριστικών και εφαρμογών ειδικά για επιχειρήσεις με σκοπό την αντοχή και την βελτίωση των συστημάτων, με ικανότητα μέχρι και 10 εγγραφών ημερησίως [DWPD]. Επιπλέον παρέχει σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια των πέντε χρόνων της διαθέσιμης εγγύησης τους, προσφέροντας έως και 500MB/s απόδοση ανάγνωσης / εγγραφής και μέχρι 100K/45K IOPS, τεχνολογία SMART, θερμική παρακολούθηση και κρυπτογράφηση AES 256-bit.

https://www.youtube.com/watch?v=muEMPn3kULY

Θα είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες που κυμαίνονται από 200GB έως 2TB, με την τιμολόγηση για τα 2TB να ξεκινά από τα 4.000 δολάρια ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=c68l_2CdKk4

Η SMART Storage Systems, που πιστεύει ότι η υλοποίηση της αντιπροσωπεύει τον καλύτερο συνδυασμό επιδόσεων, αντοχής και κόστους στην κατηγορία των 2.5″, έχει ήδη ξεκινήσει τη δειγματοληψία σε επιλεγμένους πελάτες, με την διάθεση να ξεκινά τον Ιούνιο του 2013.

Πληροφοριακά η Gartner εκτιμά ότι το μέχρι το 2016 η μέση χωρητικότητα ενός SSD ο οποίος έχει αναπτυχθεί ως μέσο για επιχειρησιακή αποθήκευση θα είναι πάνω από 1,1TB.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση