Έρχεται τo νέο Optimus L7 II της LG

You are currently viewing Έρχεται τo νέο Optimus L7 II της LG

Ανακοινώθηκε η άφιξη τoυ LG Optimus L7 II, του νέου smartphone που ενσωματώνει τον κομψό σχεδιασμό της πρώτης γενιάς L Series, πλούσια χαρακτηριστικά και περισσότερες καινοτομίες. 

Σχετικά με την κυκλοφορία του LG Optimus L7 II o κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications και ISP Director της LG Electronics Hellas δήλωσε : “Καλωσορίζουμε το νέο Optimus L7 II  στην επιτυχημένη οικογένεια των smartphones της LG. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία συσκευή που θα έχει μεγάλη απήχηση στους καταναλωτές, χάρη στη μοναδική του εμφάνιση, στις προηγμένες λειτουργίες του αλλά και στην ισορροπία τιμής-απόδοσης“.

L7iiIPS960

Η υψηλής ανάλυσης οθόνη 4.3″ τεχνολογίας IPS αλλά και η αναβαθμισμένη μπαταρία της σειράς Optimus L Series II προσφέρει στο Optimus L7 II μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας, ενώ παράλληλα η κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8.0MP και το LED φλας που την συνοδεύει, ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις σύγχρονες multimedia ανάγκες του χρήστη.

L7IIQM960

Η νέα συσκευή της LG ξεχωρίζει κυρίως για το εύρος εύχρηστων λειτουργιών, περιλαμβάνοντας τα αποκλειστικά UX χαρακτηριστικά των LG smartphones, όπως τα QuickMemo, Quick Button και Safety Care.

L7IIBat960

Το LG Optimus L7 ΙΙ θα διατεθεί στην ελληνική αγορά εντός του μηνός. Παρακάτω μπορειτε να δείτε τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

– Επεξεργαστής: 1.0GHz Dual Core Qualcomm MSM8225 Snapdragon [Cortex-A5]
– Οθόνη: 4.3″ ΙPS LCD Capacitive Touch [800×480 WVGA] στα 217 PPI
– Αποθηκευτικός χώρος: εώς 4GB [~1.7GB αποθηκ. χώρος για τον χρήστη]
– Μνήμη RAM: 768ΜB
– Εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα: Υποδοχή για microSD για κάρτες έως και 32GB
– Συνδέσεις: GPRS, EDGE, WLAN, Bluetooth, USB, Wi-Fi Direct, NFC, DLNA
– Κύρια κάμερα 8 MP [AF] με LED flash και βίντεο στα 30fps, δευτερεύουσα κάμερα VGA
– Μπαταρία: SiO+ Li-Ion 2460 mAh

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση