Tipa Best Photo Monitor 2013 το ColorPrime 27EA83 της LG [VIDEO]

You are currently viewing Tipa Best Photo Monitor 2013 το ColorPrime 27EA83 της LG [VIDEO]

Tο IPS ColorPrime 27EA83 της LG βραβεύτηκε από την Ένωση Ειδικού Φωτογραφικού Τύπου [TIPA] ως το Καλύτερο Photo Monitor για το 2013.

Αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας ανάλυση υψηλής ευκρίνειας WQHD [2560 x 1440] και έχει δυνατότητα να αναπαράγει με εξαιρετική πιστότητα το 99% του RGB χρωματικού φάσματος της Adobe.

Μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν την κατεύθυνση που καλύπτει αποτελεσματικότερα τις ανάγκες της δουλειάς τους και κάθε monitor είναι εργοστασιακά ρυθμισμένο, με πιστοποιητικό που διασφαλίζει ότι οι ρυθμίσεις έχουν γίνει από εξειδικευμένα στελέχη της LG στον τομέα της εικόνας.

Η LG προσφέρει έναν εξωτερικό ρυθμιστή χρώματος για χρήση με το ColorPrime, προκειμένου να διασφαλιστεί διαρκής και λεπτομερής χρωματική απόδοση [display color calibration].

Ο Il-geun Kwon, αντιπρόεδρος του τμήματος IT Business της LG Electronics, δήλωσε«Είναι για μας μεγάλη τιμή η βράβευση της TIPA για το ColorPrime monitor μας. Το συγκεκριμένο βραβείο επιβεβαιώνει τις εξέχουσες αρετές της ισχύος της LG πάνω στα εξελιγμένα γραφικά. Η ευρεία οθόνη υψηλής ευκρίνειας [WQHD] και οι εξελιγμένες επιλογές ρύθμισης του ColorPrime προσφέρουν το ανώτερο επίπεδο οπτικής ακρίβειας που απαιτείται για λεπτομερή γραφικά και εικόνες. Η LG θα συνεχίσει να παράγει τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά monitors, τοποθετώντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη».

LGIPSCalib960

Με εντυπωσιακή γωνία θέασης 178 μοιρών, η ποιότητα γραφικών και η χρωματική πιστότητα παραμένει αναλλοίωτη, ανεξαρτήτως από την τοποθέτηση της οθόνης που έχει επιλέξει ο χρήστης και ταυτόχρονα οι λειτουργίες 4-Screen Split και Dual Link-Up προσδίδουν multitasking χαρακτηριστικά. 

Η λειτουργία 4-Screen Split επιτρέπει στο χρήστη να χωρίσει την οθόνη του 27EA83 σε τέσσερις τομείς, στους οποίους η πρόσβαση και οι ρυθμίσεις γίνονται εύκολα και γρήγορα ενώ η λειτουργία Dual Link-Up καθιστά δυνατή την ταυτόχρονη εργασία σε αρχεία ή προγράμματα από δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα.

https://www.youtube.com/watch?v=tT7kdLtSJvU

Το ColorPrime κρίνεται ιδανικό για επεξεργασία βίντεο, φωτογραφίας, σχεδιασμό και γραφιστικές εργασίες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση