Νέο Vero tablet A8839 στις 8 ίντσες

You are currently viewing Νέο Vero tablet A8839 στις 8 ίντσες

Η Oktabit ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελληνική αγορά ενός νέου tablet στις 8 ίντσες το Vero A8839. Όπως θα δείτε παρακάτω η νέα πρόταση της Oktabit διαθέτει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε καλή τιμή.

Στην καρδιά του Vero A8839 θα βρείτε τον επεξεργαστή Rockchip RK3066 ο οποίος διαθέτει δύο επεξεργαστικούς πυρήνες Cortex A9 και είναι χρονισμένο στα 1.6GHz. Στο κομμάτι των γραφικών ο επεξεργαστής συνοδεύεται από το κύκλωμα γραφικών Mali 400 το οποίο διαθέτει τέσσερις επεξεργαστικούς πυρήνες. Η μνήμη RAM του συστήματος φτάνει το 1GB και είναι DDR3.

Η οθόνη 8 ιντσών του νέου Vero tablet A8839 έχει διαγώνιο 8 ιντσών είναι multitouch και τεχνολογίας IPS, ενώ το tablet ενσωματώνει 8GB μνήμης η οποία μπορεί να επεκταθεί με κάρτα μνήμης micro SD – έως και 32GB, Επιπλέον θα βρείτε θύρα mini USB αλλά και έξοδο HDMI.

Το νέο Vero tablet A8839 πωλείται προς 165 ευρώ και όπως μας ενημέρωσε η Oktabit το επίσημο λανσάρισμα του γίνεται από τα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση