Ανακοινώθηκε νέο Dell XPS 11 στη Computex

You are currently viewing Ανακοινώθηκε νέο Dell XPS 11 στη Computex

Αργά εχθές το βράδυ η Dell ανακοίνωσε στη Computex η οποία πραγματοποιείτε στην Ταιβάν το νέο Dell XPS 11. Το νέο σύστημα βασίζεται στους ολοκαίνουργιους Haswell επεξεργαστές της Intel.

Το νέο Dell XPS 11 όπως και ο προκάτοχος του είναι ένα convertible σύστημα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως laptop όσο και ως tablet χάρη στην οθόνη του η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 11,6 ίντσες και διαθέτει την υπερ-υψηλή ανάλυση των 2.560×1.400 pixels, χαρακτηριστικό που αποτελεί εντυπωσιακό συνδυασμό ανάλυσης / μεγέθους.

Στην καρδιά του χτυπά ο νέος Intel Core i5 με πυρήνα Haswell, ενώ διαθέτει και αρκετές θύρες αφού θα βρείτε USB 3.0, Thunderbolt, SD card reader αλλά και stylus, κάτι που θα βολέψει μια μεγάλη μερίδα χρηστών.

Παρά το ότι η ανακοίνωση έγινε αρχές Ιουνίου, η Dell αποκάλυψε ότι το νέο XPS 11 θα κυκλοφορήσει την περίοδο των φετινών χριστουγέννων και βέβαια δεν ανακοίνωσε τιμές διάθεσης.

Πηγή: electronista.com

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση