CES 2013: Ακόμα μεγαλύτερο τραπέζι tablet από τη Lenovo

You are currently viewing CES 2013: Ακόμα μεγαλύτερο τραπέζι tablet από τη Lenovo

Εχθές σας δείξαμε το Lenovo IdeaCentre Horizon Table PC, το PC τραπέζι που παρουσίασε η Κινέζικη εταιρεία με οθόνη αφής στις 27 ίντσες. Η Lenovo εν τω μεταξύ παρουσίασε στη CES 2013 το μεγάλο αδελφάκι του με οθόνη αφής στις 39 ίντσες

Τώρα πλέον είμαστε ήσυχοι, έχουμε tablet και για την τραπεζαρία έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα δωμάτιο χωρίς tablet. Η ονομασία του είναι Lenovo Gamma Table PC.

Πάνω στο Gamma λοιπόν δεν θα στρώσετε τραπεζομάντηλο, αλλά μπορείτε να παίξετε την πιο απολαυστική Monopoly με τους φίλους σας και άλλα παιχνίδια που η εταιρεία έχει προσαρμόσει για χρήση με το Lenovo joystick που υποστηρίζει το table της.

Η Lenovo ανακοίνωσε ότι οι χρήστες μπορούν να να ανακαλύψουν, να κατεβάσουν και να τρέξουν τα mobile και tablet apps στο Horizon από τη BlueStacks, να προσκαλέσουν τους φίλους και την οικογένεια τους να συναγωνιστούν στο Draw Race 2 HD, να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας στο King of the Opera, να δημιουργήσουν μουσική και τραγούδια, να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 120 τηλεοπτικά κανάλια συνεχούς ροής στo FilmOn TV, να απολαύσουν τη ζωγραφική στο Paint, Color, Corner app ή να παίξουν ανταγωνιστικά παιχνίδια στο Lenovo Best Guess.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση