CES 2013: Η Gigabyte παρουσιάζει ένα εξαιρετικά μικρό desktop με Core i7

You are currently viewing CES 2013: Η Gigabyte παρουσιάζει ένα εξαιρετικά μικρό desktop με Core i7

Μια έκπληξη στο περίπτερο της Gigabyte στη CES 2013, ένα πάρα πολύ μικρό desktop σύστημα. Το σύστημα δεν έχει ακόμα “βαφτίσει” επίσημα η Gigabyte, είναι όμως πολύ ενδιαφέρον αφού ενσωματώνει έναν Intel Core i7.

Επιπλέον οι διαστάσεις του είναι μικρότερες από αυτές ενός Mac mini και όγκος του φτάνει μόλις τα 0,3 λίτρα. Σύμφωνα με την Gigabyte θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο και θα έρθει με επεξεργαστές Intel Core i3, Core i5 και Core i7 μαζί με 8 GB μνήμη RAM και 256 GB SSD.

Η επεκτασιμότητα ίσως αποτελέσει πρόβλημα για κάποιους αφού φαίνεται να έχει μόλις δύο θύρες USB, ethernet και τουλάχιστον στο μοντέλο προ-παραγωγής που υπάρχει στην έκθεση, δύο HDMI εξόδους.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Πηγή: Engadget

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση