ENVY Recline All-in-One PC και Split x2 από την ΗΡ [VIDEO]

You are currently viewing ENVY Recline All-in-One PC και Split x2 από την ΗΡ [VIDEO]

Η HP ανακοίνωσε τη διάθεση της σειράς HP ENVY Recline All-in-One PC, σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αφής στην κατηγορία των AΙΟ, που τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά δημοφιλής

Τα νέα αυτά συστήματα χάρη στον σχεδιασμό τους, επιτρέπουν στο χρήστη να τοποθετήσει την οθόνη χαμηλότερα και πιο κοντά του, διευκολύνοντας και απλοποιώντας τη χρήση τους.

“Με αυτόν τον καινοτόμο σχεδιασμό, το HP ENVY Recline μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη”, δήλωσε ο Louis Perrin, διευθυντής Consumer Products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. “Με τη νέα σειρά PC ENVY Recline, η ΗΡ προσφέρει την πιο φυσική εμπειρία σε υπολογιστές αφής”.

Rec23HP960

Το HP ENVY Recline 23 TouchSmart All-in-One PC και το μεγαλύτερο 27″ “αδερφάκι” του, διαθέτουν αφή 10 σημείων και σχεδιασμό που προσφέρει άνεση στη χρήση αλλά και καλύτερο έλεγχο.

Σύμφωνα με έρευνα της ΗΡ για την χρήση των οθονών αφής, αποκαλύφθηκε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών προτιμά να έχει τοποθετημένη την οθόνη χαμηλά και κοντά στο σώμα του για κάθε εργασία που εκτελείται μέσω αφής.

https://www.youtube.com/watch?v=HIU-t_B4Cmc

Η σειρά HP ENVY Recline καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών με μία οθόνη αφής Full HD IPS που ανταποκρίνεται άμεσα στη χρήση και των 10 δακτύλων και μια μοναδική άρθρωση που κάνει εύκολη την αλλαγή θέσης της οθόνης. Η άρθρωση επιτρέπει την τοποθέτηση της οθόνης είτε πιο κοντά στο σώμα του χρήστη, για πιο άνετη θέση πλοήγησης ή μπορεί να προσαρμοστεί πιο ψηλά για κλασική χρήση και παρακολούθηση ταινιών.

Διαθέτουν τέταρτης γενιάς Intel Core επεξεργαστές και διακριτή κάρτα γραφικών NVIDIA, έτοιμα να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Το HP ENVY Recline 27 είναι εξοπλισμένο και με τεχνολογία NFC, που ως γνωστό επιτρέπει την διαμοίραση φωτογραφίών, ακόμα και επαφών ή ιστοσελίδών, με ένα απλό άγγιγμα.

Iδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην μουσική και την ψυχαγωγία, με το HP ENVY Recline 23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition, που διαθέτει μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες και διπλά ηχεία με τεχνολογία Beats Audio για την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή ήχου.

https://www.youtube.com/watch?v=Lyk3OMq33ds

Μαζί με την νέα αυτή σειρά η ΗΡ ανακοίνωσε και την διάθεση του HP Split x2.

Πρόκειται για ένα αποσπώμενο PC, που προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες με ένα φορητό, διαθέτοντας παράλληλα αποσπώμενη οθόνη που λειτουργεί σαν κομψή ταμπλέτα.

Συνδυάζει την ισχύ και την φορητότητα, με Microsoft Windows 8 και ισχυρό επεξεργαστή τρίτης γενιάς Intel Core.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν την υψηλή απόδοση ενός φορητού συστήματος, που προορίζεται για κάθε απαιτητική εργασία, ενώ ταυτόχρονα έχουν στα χέρια τους και μια ταμπλέτα 13.3″, έτοιμη να προσφέρει τις δυνατότητες της στην ψυχαγωγία, το gaming, το video και οτιδήποτε άλλο προσφέρει μια συσκευή της κατηγορίας αυτής.

HPSplit2960

Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής του κάνει πιο εύκολη τη θέαση και την αποθήκευση περιεχομένου, τα παιχνίδια ή την ακρόαση υψηλής ποιότητας μουσικής, καθώς με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Beats Audio προσφέρει και εξαιρετικό ήχο. Διατίθεται και προαιρετικός σκληρός δίσκος που τοποθετείται στην βάση, προκειμένου να επεκταθούν οι δυνατότητες αποθήκευσης και διπλές μπαταρίες για μεγάλη αυτονομία. Διαθέτει επίσης μπροστινή κάμερα 2ΜΡ HP TrueVision Full HD και HP ImagePad για ακριβή πλοήγηση.

HPSplit22960

Το HP Split x2, το HP SlateBook x2 και το HP ENVYx2 αποτελούν την πλήρη σειρά αποσπώμενων PC της ΗΡ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση