HP ENVY 23 TouchSmart AIO & HP Pavilion 23 AIO

You are currently viewing HP ENVY 23 TouchSmart AIO & HP Pavilion 23 AIO

Τα δικά της All-in-one συστήματα ανακοίνωσε η HP, τα νέα ENVY 23 TouchSmart και Pavilion 23, οι δύο προτάσεις της HP με οθόνες 23 ιντσών για κάθε ανάγκη.

Το HP ENVY 23 διαθέτει οθόνη αφής multitouch με διαγώνιο 23 ιντσών, ενώ συνοδεύεται από Windows 8, συνδυασμός που … σκοτώνει τόσο σε επίπεδο business όσο όμως και σε επίπεδο διασκέδασης. Η τιμή διάθεσης του ξεκινά από τα 999 ευρώ.

Το νέο HP Pavilion 23 AIO έρχεται επίσης με οθόνη διαγωνίου 23 ιντσών η οποία όμως δεν προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου του συστήματος μέσω αφής. Τιμή διάθεσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση