Νέα All-in-one συστήματα με οθόνες touch από την HP

You are currently viewing Νέα All-in-one συστήματα με οθόνες touch από την HP

Νέα σειρά All-in-one συστημάτων ανακοίνωσε σήμερα η HP τα οποία έρχονται με οθόνες αφής και ολοκαίνουργιο σχεδιασμό ο οποίος στοχεύει στην απλότητα έτσι ώστε να δελεάσουν περισσότερους χρήστες.

Τα νέα συστήματα είναι σχεδιασμένα για να συνεργάζονται με τα Windows 8, ενώ τα νέα HP ENVY 23 και HP ENVY 20 TouchSmart έρχονται με οθόνες αφής που μπορούν να αισθανθούν μέχρι και 10 σημεία ταυτόχρονα. Τα συστήματα βασίζονται έρχονται με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές της Intel, ενώ προαιρετικά διαθέτουν ExpressCache και SSD κάτι που μειώνει δραματικά το χρόνο εκκίνησης του συστήματος αλλά και των εφαρμογών.

Μαζί ανακοινώθηκαν και νέα HP SpectreONE AiO PC τα οποία διαθέτουν υπέρλεπτο design και καμπυλωτή πλάτη, ενώ έρχονται με οθόνη 23,6 ιντσών ανάλυσης full HD. Τα νέα συστήματα είναι από τα λεπτότερα της αγοράς, σύμφωνα με την HP.

Μαζί ανακοινώθηκε και ένα οικονομικό all-in-one σύστημα το HP Pavillion 20 AIO PC το οποίο διαθέτει οθόνη 20 ιντσών και θα κυκλοφορήσει με Windows 8, ενώ η τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Τα νέα all-in-one που ανακοίνωσε η HP θα κυκλοφορήσουν στην αγορά των ΗΠΑ τον Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση