Διαθέσιμα και τα νέα Mac Pro

You are currently viewing Διαθέσιμα και τα νέα Mac Pro

Η αναμονή των σχεδόν δύο ετών από την προηγούμενη αναβάθμιση της σειράς Mac Pro φαίνεται να αξίζει μιας και τα νέα μοντέλα έρχονται πλήρως ανανεωμένα.

Παρά του ότι στην επίσημη παρουσίαση της Apple η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για ανανέωση της σειράς Mac Pro, η ανανέωση είναι γεγονός και έτσι οι φήμες των τελευταίων ημερών επαληθεύτηκαν.

Εξωτερικά τα νέα Mac Pro δεν έχουν σχεδιαστικές από το προηγούμενο μοντέλο μιας και η Apple επικεντρώθηκε στο εσωτερικό των νέων κορυφαίων desktop συστημάτων της εταιρείας.

Η σειρά διαθέτει τρία μοντέλα, δύο workstation το πρώτο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Xeon στα 3.2 GHz και το δεύτερο με δύο εξαπύρηνους Intel Xeon στα 2.4GHz, αλλά και ένα server μοντέλο με ένα τετραπύρηνο Intel Xeon στα 3.2GHz. Τα νέα συστήματα έρχονται με κάρτες γραφικών ATI Radeon HD 5770 και μνήμη 1GB GDDR5.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση