Έρχονται ανανεωμένα iMac τον Ιούνιο

Apple iMac

Φυσικά και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη είδηση αφού η Apple κρατάει τα μυστικά της καλύτερα και από την CIA. Οι φήμες λοιπόν θέλουν την μεγαλύτερη σε αξία εταιρεία στον πλανήτη, να κυκλοφορεί ανανεωμένους iMac τον ερχόμενο Ιούνιο

Οι ανανεωμένοι iMac, η δημοφιλέστερη σειρά desktop συστημάτων στον πλανήτη, θα φέρουν τους καινούργιους επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel, Core i5 και Core i7 οι οποίοι θα είναι κατασκευασμένοι στα 22nm.

Μαζί με τους νέους επεξεργαστές όμως αναμένονται και κάποιες αλλαγές μυστήριο στους iMac. Οι τελευταίες αναφορές από το Cupertino της California, θέλουν την εταιρεία με σήμα το δαγκωμένο μήλο να διαθέτει οθόνες με anti-glare επίστρωση, τις οποίες φαίνεται ότι θα κατασκευάζει η G-Tech. Αυτό είναι ένα option το οποίο προσέφερε παλαιότερα η Apple για κάποια MacBooks.

Οι πιθανότητες για ένα επανασχεδιασμένο iMac παραμένουν μιας και το συγκεκριμένο design αν και αρκετά φρέσκο ακόμα, έχει μεγάλο διάστημα στην αγορά. Όπως και να έχει θα περιμένουμε με ενδιαφέρον και βέβαια θα σας ενημερώσουμε άμεσα για κάθε τι νέο που θα προκύψει εν τω μεταξύ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση