Samsung All-In-One Series 7 @ IFA 2012

You are currently viewing Samsung All-In-One Series 7 @ IFA 2012

Στο περίπτερο της Samsung είδαμε και τα νέα All in One συστήματα της Κορεατικής εταιρείας της σειράς 7 με οθόνες στις 23 και 27 ίντσες.

Τα νέα All in One συστήματα της Samsung έχουν εξαιρετικό design ενώ και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά δεν αφήνουν εύκολα κάποιον παραπονεμένο. Ο κόσμος στην IFA 2012 έδειξε να τα … αγγαλιάζει αφού ήταν τόσος πολύς μαζεμένος για τα να δει που παρά την υπομονή μας δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα hands-on video.

Την παρουσίαση των νέων All in One συστημάτων έκανε ο γνωστός και στην Ελλάδα σέφ – από την τηλεόραση – Jamie Oliver, ενώ για εκείνους που θα επιλέξουν έρχονται με προ-εγκατεστημένη αποκλειστική εφαρμογή η οποία εμφανίζει συνταγές του γνωστού σεφ.

Η οθόνη τους είναι αφής με αναγνώριση έως και 10 σημείων ταυτόχρονα, έρχονται με ανάλυση full HD στα 1920×1080 pixels για το μοντέλο με την οθόνη των 23 ιντσών και ανάλυση WQHD στα 2560×1440 pixels για το μοντέλο στις 27 ίντσες. Tο multimedia χαρακτήρα τους ενισχύει ο ενσωματωμένος HD ψηφιακός δέκτης – για κάποιες εκδόσεις – και τα ηχεία των 14 watt με υποστήριξη Dolby.

Τα νέα συστήματα αν τα δούμε στην Ελληνική αγορά, αυτό θα γίνει μετά τον Οκτώβριο και την κυκλοφορία των Windows 8 αφού έρχονται με προ-εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση