Samsung Series 7 AIO με ενσωματωμένη TV και Windows 8

You are currently viewing Samsung Series 7 AIO με ενσωματωμένη TV και Windows 8

Με design εμπνευσμένο από τις τηλεοράσεις τη εταιρείας το νέο σύστημα της All-in-one σειράς 7 της Samsung έρχεται με Windows 8 και ενσωματωμένη κάρτα τηλεόρασης.

Προφανώς και στόχος είναι το entertainment για το νέο μοντέλο DP700A3D της σειράς 7 του συστήματος της Samsung το οποίο έρχεται με οθόνη διαγωνίου 23 ιντσών και ανάλυσης full HD στα 1920×1080 pixels, αλλά και σε μοντέλο με οθόνη 27 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels. Το μοντέλο στις 27 ίντσες διαθέτει οθόνη αφής 10 σημείων

Στην καρδιά του θα βρείτε τον Intel Core i5-3470T ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2,9 GHz και συνοδεύεται από 6 GB μνήμης RAM και κύκλωμα γραφικών Intel HD 4000. Ο σκληρός δίσκος έχει χωρητικότητα 1 TB, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο οπτικό drive με δυνατότητα εγγραφής DVD.

Από πλευράς θυρών διαθέτει μια HDMI είσοδο, μια HDMI έξοδο, τρεις USB 2.0 και δύο USB 3.0. Επιπλέον θα βρείτε card reader, webcam, μικρόφωνο, Bluetooth 4.0 και ήχο Dolby Home Theater με ηχεία 2x7W. Στη συσκευασία θα βρείτε και τηλεχειριστήριο έτσι ώστε να επιτελέσει τα καθήκοντα του ως τηλεόραση με χαρακτηριστική ευκολία. Επιπλέον διαθέτει σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών και κινήσεων σαν και αυτό των smart TV της εταιρείας.

Η τιμή διάθεσης ξεκινά από τα 1.199 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση