Τα νέα iMac έρχονται σε κάποια καταστήματα την Πέμπτη

You are currently viewing Τα νέα iMac έρχονται σε κάποια καταστήματα την Πέμπτη

Πληροφορίες θέλουν την Apple να ξεκινά τις παραδόσεις των νέων πολύ λεπτών iMac στις 21,5 ίντσες πριν το τέλος του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η πρώτη παρτίδα των νέων iMac θα γίνει διαθέσιμη σε πολύ μικρές ποσότητες και για την ώρα μόνο σε συγκεκριμένα Apple store στις ΗΠΑ. Η περιορισμένη διάθεση είναι αποτέλεσμα προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Apple στην κατασκευή των νέων iMac και την υψηλή ακρίβεια που απαιτείτε για την κατασκευή τους.

Αντίστοιχα προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, με τα νέα λεπτά iMac των 27 ιντσών τα οποία έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στον Δεκέμβριο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has 2 Comments

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ

    Για Ελλάδα, ουδέν νεότερο? Μένουμε στην ερώτηση…Ποιά Πέμπτη? Ποιό έτος? …(πάντως, δεν βλέπω στις ΗΠΑ να πλασάρουν 21,5” με fusion drive διαμόρφωση, ίσως αργότερα…τώρα τρέχουν στην APPLE να προλάβουν τις γιορτές!)

  2. Οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην παραγωγή. Αυτό σημαίνει σε απλά λόγια για τον καταναλωτή ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα. Άρα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και οπουδήποτε αλλού εκτός ΗΠΑ δεν θα το δούμε αν δεν λυθούν τα προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση