Anonymous: Θα χτυπήσουμε την Ελληνική κυβέρνηση στις 15 Ιουνίου

You are currently viewing Anonymous: Θα χτυπήσουμε την Ελληνική κυβέρνηση στις 15 Ιουνίου

Και ενώ όλα κυλούν … ήσυχα, η ανάπτυξη στη χώρα μας πλησιάζει, οι άνεργοι αυξάνονται και οι συντάξεις είναι πετσοκομμένες, οι anononymous με προειδοποιούν την Ελληνική κυβέρνηση ότι θα χτυπήσουν στις 15 Ιουνίου.

Αφορμή για την νέα επικείμενη επίθεση τους είναι ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video το οποίο ανάρτησαν οι anonymous και αναφέρουν πως εφόσον η Ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να χτυπά οικογένειες, τότε η κυβέρνηση αυτή είναι ο στόχος της επίθεσης τους.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση