Διαγωνισμός “I Love my mouse” από την Energizer

Η Energizer διοργανώνει διαγωνισμό και 50 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ποντίκι της επιλογής τους και μαζί μια συσκευασία μπαταρίες Energizer High Tech.

Στα γραφεία του FullPC.gr έφτασε το όμορφο κίτρινο κουτί της φωτογραφίας από την Energizer στο οποίο υπήρχε το ένα από τα δύο ποντίκια της Logitech που μπορούν να διαλέξουν οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, μια συσκευασία από τις μπαταρίες Energizer High Tech και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του διαγωνισμού.

Μπορείτε άμεσα να συμμετέχετε στο διαγωνισμό της Energizer για να κερδίσετε και εσείς ένα από τα 50 ποντίκια εφόσον επισκεφθείτε τη σελίδα της στο Facebook. Η διαδικασία συμμετοχής είναι εξαιρετικά απλή αφού επιλέγετε το πλήκτρο “Μου αρέσει” και συμπληρώνεται τα στοιχεία σας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό της Energizer γίνονται δεκτές μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου 2012 στις 17.00 το απόγευμα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση