Έφοδο στα γραφεία της Samsung μετά από καταγγελία για κλοπή τεχνολογίας από την LG

You are currently viewing Έφοδο στα γραφεία της Samsung μετά από καταγγελία για κλοπή τεχνολογίας από την LG

Έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία σε γραφεία της Samsung στην Asan της Νοτίου Κορέας. Η αιτία για την έφοδο ήταν καταγγελία από την LG για κλοπή τεχνολογίας που αφορά τις OLED τηλεοράσεις.

Το Bloomberg αναφέρει ότι η αστυνομία ψάχνει για στοιχεία που θα αποδείξουν ότι άνθρωποι οι οποίοι συνδέονται με την LG – φυσικά μυστικά – έχουν διαρρεύσει στοιχεία για την τεχνολογια OLED της Samsung.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τις αστυνομικές αρχές αν υπήρξε αποτέλεσμα από τις έρευνες και αναμένεται η αστυνομία να προβεί σε επίσημες δηλώσεις.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που Samsung και LG εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις μιας και πριν περίπου ένα έτος έξι υπάλληλοι της LG κατηγορήθηκαν για κλοπή τεχνολογίας OLED από τη Samsung.

Η βεντέτα λοιπόν δεν είναι αποκλειστικά Μανιάτικο φαινόμενο, έχει φτάσει μέχρι τη μακρυνή μας Νότιο Κορέα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση