Επέλαση των ρομπότ στο ίδρυμα Ευγενίδου

You are currently viewing Επέλαση των ρομπότ στο ίδρυμα Ευγενίδου

Σας αρέσουν τα ρομπότ; Στο ίδρυμα Ευγενίδου  διοργανώνεται μια μοναδική έκθεση στην οποία θα μπορέσετε να δείτε ρομπότ που περπατούν, που κολυμπούν, που μιλούν αλλά και ρομπότ που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του ιδρύματος Ευγενίδου από τις 17.00 μέχρι και τις 21.00. Η έκθεση πραγματοποιείτε σε συνεργασία με την Ελληνική πύλη ρομποτικής.

Όλοι οι εραστές της τεχνολογίας και των ρομπότ μπορούν να βρεθούν εκεί αφού η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στη σελίδα του ιδρύματος Ευγενίδου.

 

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση