Έρχεται το HXOS EIKONA SHOW 2013

You are currently viewing Έρχεται το HXOS EIKONA SHOW 2013

Μόλις 11 ημέρες έμειναν για το hxos eikona show 2013 και όλα δείχνουν έτοιμα. Όλοι στο περιοδικό ΗΧΟΣ, στο αδελφό fullhd.gr και όχι μόνο, έχουμε κινητοποιηθεί για την μεγάλη γιορτή.

H έκθεση «hxos eikona show 2013» ανοίγει τις πόρτες της, στους φαν της τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας, το Σάββατο στις 14 Δεκεμβρίου 2013.

Η φετινή μεγάλη έκθεση θα λάβει χώρα για δυο ημέρες, στις 14 Δεκεμβρίου και στις 15 Δεκεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Ledra Marriott που βρίσκεται στη Λεωφόρου Συγγρού 115.

Η έκθεση θα καλύψει όλες τις εξελίξεις στον ήχο, με έμφαση στην ηχητική ποιότητα και στην ακριβή αναπαραγωγή της μουσικής, στην εικόνα με τηλεοράσεις ultra high definition και home cinema αλλά και στα τελευταία μοντέλα σε smartphone και tablet.

Συμμετέχουν πάνω από 200 κατασκευαστές όπως οι: Samsung, Epson, JVC, Yamaha, Panasonic, Philips, Sony, LG, Krell, HTC, Monitor Audio, Quad, Magnepan, Playback, Tannoy, MartinLogan, Luxman, Rois Acoustics, Rockport, Conrad Johnson, PMC, Harberth, TruLifeAudio, TuneAudio, Definitive, Audeze, Atma-sphere , Meridian, ATC, Spotify, Crystal Audio, Ayon, Huawei και πλήθος άλλων.

θα παρουσιαστούν σε live ακρόαση, θέαση και επίδειξη:
Κορυφαίας ποιότητας ηχεία
Ενισχυτές και streamers
USB DAC και ακουστικά
Ultra HD τηλεοράσεις και OLED
Προβολείς και 3D
Smartphones και Tablets
Ελληνικές δημιουργίες

Το “hxos eikona show 2013”, όχι μόνο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των επισκεπτών αλλά και θα αποτελέσει το κορυφαίο γεγονός στο χώρο του audio, video και mobile.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott Ηotel από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου έως την Kυριακή 15 Δεκεμβρίου (2 ημέρες) και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ.

Τιμή εισόδου: 3 ευρώ
Δωρεάν πρόσκληση στο περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ που κυκλοφορεί.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ και website www.fullhd.gr
Χορηγός: Cosmote – Spotify

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση