Πλήρης ανανεωση για τη σειρά MacBook Pro

You are currently viewing Πλήρης ανανεωση για τη σειρά MacBook Pro

Μόλις ανακοινώθηκε η πλήρως ανανεωμένη σειρά των MacBook Pro. Νέοι επεξεργαστές, εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, οθόνη Retina με υπερ-υψηλή ανάλυση στα 2880×1880 pixels και 220ppi στο μοντέλο των 15,4 ιντσών.

Η ολοκαίνουργια σειρά MacBook Pro ανακοινώθηκε! Στην καρδιά του θα βρείτε επεξεργαστές Intel Core 3ης γενιάς, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT 650M, SSD με χωρητικότητα μέχρι και 768GB, οθόνες Retina display, νέο MagSafe 2 adaptor, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, και αρκετές θύρες παρά το εξαιρετικά μειωμένο πάχος του που φτάνει μόλις στις 0,71 ίντσες.

Τα νέα MacBook Pro εγκατέλειψαν πλέον το ενσωματωμένο SuperDrive, αλλά θα βρείτε πλέον δύο θύρες ThunderBolt, δύο θύρες USB 3.0, μια θύρα HDMI, διπλό μικρόφωνο και card reader για μνήμες SD.

Η τιμή του μοντέλου στις 15,4 ίντσες ξεκινά από τις 2.199 δολάρια.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση