Google και YouTube στο ρυθμό των Ελληνικών εκλογών

You are currently viewing Google και YouTube στο ρυθμό των Ελληνικών εκλογών

Σήμερα τόσο η Google όσο και το Youtube έχουν προσαρμόσει τα λογότυπα τους στο ρυθμό των Ελληνικών εκλογών.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τα screens το λογότυπο της μηχανής αναζήτησης του Google είναι ντυμένο … Ελληνικές εκλογές.

Το κάθε ένα γράμμα της υπηρεσία Google αντιστοιχεί σε έναν ψηφοφόρο, άλλος περιμένει στην ουρά, άλλος ψηφίζει και άλλος μόλις ολοκλήρωσε το καθήκον – δικαίωμα του ψηφίζοντας.

Αντίστοιχα το λογότυπο του YouTube σήμερα στα δεξιά του έχει μια κάλπη κάλπη ντυμένη στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση