Γράψτε χιλιόμετρα με ποδήλατο για καλό σκοπό

You are currently viewing Γράψτε χιλιόμετρα με ποδήλατο για καλό σκοπό

Αύριο Σάββατο 25 Μαΐου τα καταστήματα Public και το Samsung Galaxy S4 διοργανώνουν ένα ξεχωριστό event με στόχο της στήριξης του φορέα Παιδί και Οικογένεια.

Συγκεκριμένα αύριο στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα αλλά και στο κατάστημα Public στο Athens Metro Mall οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο Samsung Galaxy S4 και να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα στα στατικά ποδήλατα που θα υπάρχουν εκεί με στόχο να ενισχυθεί ο φορέας Παιδί και Οικογένεια.

Στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα από τις 11.00 έως και τις 16.00 ρυθμό στο πετάλι θα δώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Βραχνός. Στο κατάστημα Public στο Athens Metro Mall από τις 12.00 έως και τις 14.00 θα βρίσκεται η Μαρία Κωσταντάκη με μουσικές από το MAD radio.

Καλές ορθοπεταλιές σε όλους όσους συμμετέχουν.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση