HXOS EIKONA SHOW 2013 @ Ledra Marriott

You are currently viewing HXOS EIKONA SHOW 2013 @ Ledra Marriott

Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το μεγάλο ραντεβού τεχνολογίας, το HXOS EIKONA SHOW 2013 θα ανοίξει τις πύλες του για το διψασμένο και απαιτητικό κοινό της τεχνολογίας στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

Η έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2013 θα καλύψει όλες τις εξελίξεις στον ήχο, με έμφαση στην ηχητική ποιότητα και στην ακριβή αναπαραγωγή της μουσικής, στην εικόνα με τηλεοράσεις ultra high definition και home cinema αλλά και στα τελευταία μοντέλα σε smartphone και tablet.

Οι εκ των έσω πληροφορίες μας αναφέρουν πολλές εκπλήξεις σε κάθε κομμάτι της έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2013.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott Ηotel το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και την Kυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ..

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ προσκλήσεις μπορείτε να βρείτε στο περιοδικό ήχος που κυκλοφορεί.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση