Launch events από τα Public για το World of Warcraft: Mists of Pandaria

You are currently viewing Launch events από τα Public για το World of Warcraft: Mists of Pandaria

 

Τα καταστήματα Public αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για gaming και το αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους gamers να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία World of Warcraft: Mists of Pandaria!

Τη Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το πολυαναμενόμενο παιχνίδι περιμένει όλους τους φανατικούς οπαδούς του στα καταστήματα Public στο Σύνταγμα και στην Τσιμισκή για να παρακολουθήσουν τα επίσημα launch events!

Η Blizzard ανακοίνωσε το επόμενο expansion της σειράς World of Warcraft (Wow), με ονομασία Mists of Pandaria. Το Mists of Pandaria είναι διαφορετικό πακέτο από τα προηγούμενα αφού και εστιάζει στην ανακάλυψη και εξερεύνηση της Pandaria. Εκεί οι παίκτες της Alliance και της Horde πρέπει να προσπαθήσουν να πείσουν τις ιθαγενείς φυλές να συμμαχήσουν μαζί τους, κάτι που θα έχει καταστροφικά επακόλουθα. Όλες αυτές οι διαμάχες πρόκειται να ξυπνήσουν τις μοχθηρές δυνάμεις “Sha”, οι οποίες θα ρίξουν στο χάος και την καταστροφή όλα τα πλάσματα της νέας αυτής ηπείρου!

Τα Public υπόσχονται άλλη μία ξεχωριστή βραδιά και ένα διασκεδαστικό party για τους επισκέπτες τους με πολύ World of Warcraft!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.