Νέα δικαστική απόφαση δικαιώνει τη Samsung σχετικά με την αντιγραφή του iPad

You are currently viewing Νέα δικαστική απόφαση δικαιώνει τη Samsung σχετικά με την αντιγραφή του iPad

Η δικαστική απόφαση αφορά έφεση της Samsung σε απόφαση που είχε εκδοθεί προ μηνών και ανέφερε ότι η Samsung αντέγραψε το iPad. Η νέα απόφαση βγήκε υπέρ της Samsung σε δικαστήρια της Μ. Βρετανία, με σκεπτικό που θα σας εκπλήξει.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι παρά τις ομοιότητες η Samsung με το Galaxy Tab δεν έχει αντιγράψει το σχέδιο της Apple, και το σκεπτικό για την απόφαση είναι πως τα προϊόντα της Samsung δεν είναι τόσο cool όσο αυτά της Apple.

Το δικαστήριο μάλιστα έδωσε εντολή στην Αμερικανική εταιρεία να τρέξει διαφημιστική καμπάνια στο site της αλλά και σε επιλεγμένες εφημερίδες με την οποία θα ενημερώνει το κοινό ότι η Samsung δεν έχει αντιγράψει το iPad. Ο δικαστής μάλιστα ανέφερε ότι οι σχετικές σημειώσεις θα πρέπει να προβάλλονται με font που δεν θα είναι μικρότερα από τα Arial 14.

Νομίζω ότι τώρα τα διαβάσαμε όλα

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση