Διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τα νέα Samsung Series 5 Ultra [VIDEO]

Samsung Series 5 Ultra

Εχθές το FullPC.gr βρέθηκε στην παρουσίαση που έγινε από τη Samsung Electronics Ελλας για την κυκλοφορία στην Ελληνική αγορά της νέας σειράς φορητών Samsung Series 5 Ultra.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Gazarte είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα δύο νέα μοντέλα στις 13,3 και 14 ίντσες από τη νέα σειρά 5 της Samsung.

Όπως μπορείτε να δείτε τόσο από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο, όσο και από το video τα νέα ultrabooks της Samsung είναι σχεδιαστικά τουλάχιστον ενδιαφέροντα, ενώ μας άρεσε το γεγονός ότι διαθέτουν και στις δύο εκδόσεις οπτικό drive. Θετική εντύπωση μας άφησε σε πρώτη επαφή με τα νέα ultrabooks και η ποιότητα κατασκευής τους.

Περισσότερα για τα νέα Series 5 Ultra της Samsung θα σας μεταφέρουμε όταν θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση [πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες].

Παρακάτω ακολουθεί το video του FullPC.gr από την εκδήλωση, το οποίο μπορείτε να δείτε και στο κανάλι μας στο YouTube σε full HD ανάλυση.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=txe19bylfgA?rel=0]

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση