Σχεδόν έτοιμη η ηλιακή φάρμα του data center της Apple στη Β. Καρολίνα

You are currently viewing Σχεδόν έτοιμη η ηλιακή φάρμα του data center της Apple στη Β. Καρολίνα

Η Apple είναι γνωστό ότι ετοιμάζει ένα νέο data center στη Β. Καρολίνα. Αυτό το data center θα υποστηρίζεται από μια ηλιακή φάρμα 100 στρεμμάτων η οποία δείχνει να είναι σχεδόν έτοιμη.

Οι εγκαταστάσεις ένα περίπου μήνα πριν, στις αρχές Αυγούστου.

Οι αεροφωτογραφίες δείχνουν την ηλιακή φάρμα να έχει μάλλον ολοκληρωθεί και το αποτελέσμα να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό εμφανισιακά. Μπορείτε δε στη παραπάνω φωτογραφία να δείτε πως ήταν συνολικά το συγκρότημα αυτό στις αρχές Αυγούστου, δηλαδή περίπου ένα μήνα πριν.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση