Στις 11 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει η Apple το WWDC

You are currently viewing Στις 11 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει η Apple το WWDC

Σήμερα το πρωί η Apple ανακοίνωσε ότι το φετινό Worldwide Developers Conference [WWDC] θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο. Το ετήσιο event που πραγματοποιεί η εταιρεία θα έχει διάρκεια πέντε ημερών μέχρι και τις 15 Ιουνίου και θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τα τελευταία νέα γύρω από τα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας Mac OS X Mountain Lion αλλά και το iOS.

Στο πενθήμερο event θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 100 τεχνικές παρουσιάσεις από μηχανικούς της Apple, τουλάχιστον άλλα 100 hands-on εργαστήρια, ενώ θα δοθούν τα Apple Design Awards.

Αρκετοί περιμένουν την ανακοίνωση του iPhone 5 εκεί μιας και με εξαίρεση την περυσινή χρονιά, όλα τα προηγούμενα iPhone εκτός του iPhone 4S είχαν παρουσιαστεί στις αντίστοιχες WWDC. Μέχρι τις 11 Ιουνίου είμαστε σίγουροι ότι οι … πηγές μας θα έχουν περισσότερες πληροφορίες τόσο για το iPhone 5, όσο όμως και για το ακριβώς θα μας δείξει η Apple στο WWDC 2012.

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση