Στο Apple TV η αποψινή παρουσίαση. Συντονιστείτε!

You are currently viewing Στο Apple TV η αποψινή παρουσίαση. Συντονιστείτε!

Η Apple δεν συνηθίζει να μεταδίδει κανονικά τις παρουσιάσεις και τα keynotes, αλλά όταν το κάνει βάζει πάντα πρώτους εκείνους που έχουν επενδύσει στα προϊόντα της. Το Apple TV έχει την τιμητική του.

AEVSC2960

Έτσι και σήμερα, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, ένα ειδικό κανάλι εμφανίστηκε στο μενού του Apple TV, το οποίο θα προσφέρει απευθείας σύνδεση με την αποψινή παρουσίαση στις 20.00 ώρα Ελλάδος, όπου μάλλον θα παρακολουθήσουμε την ανακοίνωση των νέων iPad και iPad Mini, που ειδικά για το δεύτερο πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν να κυκλοφορήσει με Retina Display.

Φήμες θέλουν να έχουμε και εξελίξεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X Mavericks και ίσως κάποια εκτίμηση για την τιμή του καινουριου Mac Pro αλλά και τυχόν αλλαγές πάνω στην σύνθεση των MacBook Pro.

ANMP960

Κατά 99.9% και οι κάτοχοι iPhone, iPad, iPod και iMac/MacBook θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση κάνοντας χρήση του Safari αλλά στις υπόλοιπες συσκευές [Windows/Android] το streaming μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση