Το FullPC.gr βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων Ultrabook της Lenovo [VIDEO]

You are currently viewing Το FullPC.gr βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων Ultrabook της Lenovo [VIDEO]

Εχθές το FullPC.gr καλεσμένο της Lenovo βρέθηκε στην παρουσίαση που έγινε για τον τύπου των ολοκαίνουργιων Ultrabooks της εταιρείας. Στην εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα IdeaPad U310 και IdeaPad U410.

Τα νέα Ultrabooks της Lenovo τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά θα βασίζονται στους τρίτης γενιάς επεξεργαστής Intel Core, ενώ σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην χθεσινή παρουσίαση οι τιμές τους θα είναι παραπάνω από ανταγωνιστικές, με το IdeaPad U310 να ξεκινά από τα 799 ευρώ και το IdeaPad U410 από τα 899 ευρώ.

Το νέο IdeaPad U310 διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών, πάχος 18 χιλιοστών και βάρος 1,7 κιλά. Η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει μέχρι και τις 7 ώρες. Το λίγο μεγαλύτερο “αδελφάκι” του, το IdeaPad U410 έρχεται με οθόνη 14 ιντσών, πάχος 21 χιλιοστά, βάρος μικρότερο από 1,9 κιλά και ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία έως 9 ώρες.

Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον ερχόμενο μήνα στην Ελληνική αγορά τόσο μέσα από καταστήματα λιανικής πώλησης, όσο όμως και μέσα από τα Lenovo Exclusive Stores, τα οποία αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω δεύτε το video από την παρουσίαση των νέων Ultrabooks της Lenovo.

Update: Το παρακάτω video από την εκδήλωση έχει τραβηχτεί με το Nokia 808 PureView και την κάμερα με τα 41MPixels, το οποίο βρίσκεται για review στο αδερφό FullGSM.gr.

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση