Το κύπελλο του UEFA Europa League έφερε στην Ελλάδα η HTC

You are currently viewing Το κύπελλο του UEFA Europa League έφερε στην Ελλάδα η HTC

Αν και οι φίλοι μικρών και μεγάλων Ελληνικών ομάδων θα περίμεναν το κύπελλο του UEFA Europa League να φέρει στην Ελλάδα κάποια από τις ομάδες που μετέχουν στο θεσμό, την έκπληξη έκανε η HTC.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο The Mall, το FullPC.gr ήταν καλεσμένο της HTC και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να φωτογραφίσει τόσο το κύπελλο της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, όσο όμως και τα HTC One.  One mini και το One Max.

Αν και δεν είχαμε το χρόνο που θα θέλαμε για να δούμε αναλυτικά την οικογένεια των HTC One, ήταν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία τόσο με τις συσκευές, όσο και με το … τιμημένο.

htc-2 htc-3 htc-1

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση