Το μεγαλύτερο τουρνουά TEKKEN έρχεται με πλούσια δώρα στο Public του Συντάγματος

You are currently viewing Το μεγαλύτερο τουρνουά TEKKEN έρχεται με πλούσια δώρα στο Public του Συντάγματος

Τα καταστήματα Public συνεπή  στο ραντεβού τους με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του gaming, διοργανώνουν το μεγάλο τουρνουά Tekken Tag Tournament 2 στο κατάστημα του Συντάγματος το Σάββατο 22/9 στις 12:00!.

Όσοι πιστεύουν πως έχουν τις απαραίτητες ικανότητες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα του τουρνουά ή στο κατάστημα του Συντάγματος το Σάββατο 22/9 στις 11.00,

Η δημοφιλής σειρά Tekken της Namco επιστρέφει, τονίζοντας ότι το ξύλο είναι υπόθεση για δύο άτομα. Τα Public βοηθούν τους gamers να λύσουν τις διαφορές τους στην οθόνη ενώ θα αναδειχθούν 4 νικητές! Ο 3ος και ο 4ος νικητής θα κερδίσουν  από ένα Tekken Tag Tournament 2 και ένα συλλεκτικό tshirt, ο 2ος νικητής θα κερδίσει τη συλλεκτική έκδοση του game ενώ ο μεγάλος νικητής του τουρνουά θα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό που θα διεξαχθεί στο Παρίσι!

Τα καταστήματα Public υπόσχονται στους gamers την απόλυτη εμπειρία Tekken με ένα ξεχωριστό τουρνουά γεμάτο δράση και πλούσια δώρα!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.