Το TechCrunch έρχεται στην Αθήνα

You are currently viewing Το TechCrunch έρχεται στην Αθήνα

Όσοι πιστοί προσέλθετε μιας και το διεθνούς φήμης και πασίγνωστο στους τεχνολογικούς κύκλους site TechCrunch θα κάνει μια μικρή απόβαση στην Αθήνα στις 4 Ιανουαρίου για μια συνάντηση με τους φίλους της τεχνολογίας.

Σε συνεργασία με το Open Coffee Athens θα γίνει η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη, εκεί δηλαδή που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται τα meetings του Open Coffee Athens.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ατζέντα της συνάντησης η οποία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 10 το βράδυ. Εκεί θα βρεθεί η Ελληνική καταγωγής co-editor του TechCrunch, Alexia Tsotsis και το meeting θα έχει να κάνει κυρίως με Ελληνικά startups, ένας τομέας που η co-editor του TechCrunch γνωρίζει πολύ καλά.

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.

The agenda of the TechCrunch Athens Meet Up is [as of now]:
5.00pm – 5.15pm: Opening Remarks by Alexia Tsotsis, co-editor at TechCrunch and Niko Bonatsos, co-founder of SV Greeks & Greekamericans and VC at General Catalyst Partners.

5.15pm – 6.00pm: Greek Founders’ Panel: Panos Papadopoulos (BugSense), Alexis Pantazis & Emilios Markou (Hellas Direct), Nikos Drandakis (Taxibeat), Xenios Thrasyvoulou (People Per Hour). Moderator: Alexia Tsotsis. tellmazzios.com

• 6.00pm – 6.15pm: Break

6:15pm – 7:00pm: Ecosystem Builders’ Panel : Stavros Messinis (CoLab), Yorgos Koutsoyannopoulos (HSIA & Helic), Dio Synodinos (Greece JS & InfoQ), Bill Vatikiotis (Ruby Euruko). Moderator: Mike Butcher.

7:00pm – 7.15pm: Fireside Chat with Marco Veremis (Upstream).

7:15pm – 8.00pm: Greek Investors’ Panel: George Tziralis (Openfund), Vassilis Theoharakis (PJ Tech Catalyst), Spyros Trachanis (Odyssey), Dimitris Kalavros-Gousiou (HackFwd). Moderator: Niko Bonatsos.

8:00pm – 10:00pm: Networking Session.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση